Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

НАЙ-ДОБРИТЕ ВИДЕО ПОРТРЕТИ В "ДРУГОТО КИНО" ПО СЛУЧАЙ ВТОРАТА ГОДИШНИНА НА САЙТА


29.12.2012  Текст:  Красимир Кастелов

СТАТИИ

   

Сайтът „Другото кино“ навърши две години. Той се появи на бял свят на 24 декември 2010 година, за да отговори на потребностите на малкото останали истински ценители на киното от повече информация за некомерсиалните, високо художествени филми, продължаващи да излизат по света (и много по-рядко у нас!), но не винаги получаващи вниманието, което заслужават.
Специално място в сайта е отделено на историята на киното и най-вече на необикновените личности, създали шедьоврите, с които днес се гордее седмото изкуство.
През изминалите две години „Другото кино“ си спечели доста ревностни почитатели, на които благодаря от сърце.
Скъпи приятели, уверявам ви, че сайтът го има благодарение на вас. Както и другото кино съществува, благодарение на интереса към него на онези, които успяват да устоят на тотално облъчващото ги пуканково кино.
Напомням ви, че разчитам и на вашето сътрудничество. Очаквам повече аргументирани отзиви и коментари, които да предизвикват спорове по същество, защото както знаем - именно в тях се ражда истината.
Нека си пожелаем още по-хубаво кино през 2013 година. Защото, според мен, не можем да сме много доволни от 2012-та. Появиха се, все пак, немалко хубави филми, повечето от които гледахме, благодарение на Интернет. Какво да се прави, ако разчитаме на родното киноразпространение, може и никога да не ги видим.

Наздраве и до нови срещи през Новата година!

А сега ви предлагам да си припомните най-добрите от видео портретите на велики кинематографисти, подготвени специално за моето тв предаване „Другото кино“ и качени впоследствие на сайта. 

 Коментари (1)


     

  

ФИЛМИ НА ФОКУС

 

Брошура

Запишете се за нашия ежемесечен Newsletter!

Разпространи съдържание