Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

ТАЗИ ВЕЧЕР ПРЕМИЕРА НА "СНЕГОВЕТЕ НА КИЛИМАНДЖАРО" В ДОМА НА КИНОТО


08.03.2012  

НОВИНИ

   

Тази вечер от 18.30 часа в столичния Дом на киното ще бъде представен френският филм „Снеговете на Килиманджаро” - победител в конкурса за наградата LUX на Европейския парламент за 2011 г.

Ден преди официалния старт на 16-тия София Филм Фест в Дома на киното ще бъде показан победителят в конкурса за наградата LUX на Европейския парламент за 2011 година - френският филм „Снеговете на Килиманджаро” на режисьора Робер Гедигиан.
Той ще бъде представен от актрисата Ариане Аскариде. След прожекцията, която започва от 18.30 часа тази вечер, ще се проведе дискусия, организирана от екипите на Информационното бюро на Европейския Парламент в България, Френския културен институт и София Филм Фест.

„Снеговете на Килиманджаро” е посветен на това - как да се справим с болката, травмата и как да открием доброто във всеки човек. Това е историята на влюбените повече от 30 години Мари-Клер и Мишел, чието щастие е разбито на парчета, подобно на прозореца им, през който нахлуват двама въоръжени и маскирани млади мъже...
Източник: прес офисът на 16-ия София Филм ФестКоментари (0)


     

  

ФИЛМИ НА ФОКУС

 

Брошура

Запишете се за нашия ежемесечен Newsletter!

Разпространи съдържание