Регистрация | Забравена паролаИзход
Моля въведете вашите потребителско име и парола.


ФИЛМИ/SEVEN PSYCHOPATHS

   

SEVEN PSYCHOPATHS
СЕДЕМТЕ ПСИХОПАТА

Hanway Films

Великобритания, 2012, 110 мин.

реж.: Мартин Макдона

В ролите: Сам Рокуел, Колин Фарел, Аби Корниш, Кристофър Уокън, Уди Харълсън, Том Уейтс, Олга Куриленко, Желико Иванек, Майкъл Пит, Габури Сидибе, Хари Дийн Стантън

Жанр: пародия, черна комедия

Официален сайт:
http://www.sevenpsychopaths.com/

Премиера на: 12.10.2012

Анотация

"Седем психопата" може и да се окаже най-великият проект, появявал се някога в Холивуд – но само ако начеващия сценарист Марти намери вдъхновение. Само с един психопат в текста си като за начало, Марти се чуди как да вкара в сюжета морално послание за любовта и световния мир. На помощ се притичва най-добрият му приятел – Били, безработен актьор, готов да му помогне да завърши сценария си на всяка цена. За целта Били и партньорът му Ханс са наумили как да отвличат кучета – занимание, с което Били се прехранва, докато изпадне някоя роля. Но когато тези двамата неволно отвличат любимото куче порода ши цу на откачения гангстер Чарли, Марти ненадейно се оказва по-вдъхновен от необходимото. Особено когато се появяват двама влюбени серийни убийци, търсещи себеподобни жертви – типична квакерка и убиец от Виетконг, търсещ вендета от цяла Америка. Навалицата нараства, клането се развихря, но дали Марти ще оцелее достатъчно дълго, та да завърши най-значимата творба в кариерата си?
Вече добре трениран в чепатия стил на Макдона след "В Брюж", Фарел е перфектно подбран като нескопосания писач, който трябва да стои приведен, за да избегне хвърчащите куршуми, Рокуел прави поредната си изумителна роля, а Уокън е в стихията си с присъщия си комизъм с каменно лице.

Награди и номинации:
Торонто – Награда на публиката (People's Choice Award) в програмата „Среднощна лудост“

 


     

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)