Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

БРАД ПИТ


18.12.2010  Текст:  Kastel

НОВИНИ

   


БРАД ПИТ ПО СРЕДАТА НА ПЪТЯ

Брад Пит навърши 47 (роден е на 18 декември 1963) и още всичко пред него тепърва предстои. Защото, колкото и да не ни се вярва, все още този красив, известен и суперталантлив актьор не е държал в ръцете си най-ценното за един американски актьор отличие – „Оскар”. Разбира се, ако погледне на сегашния си звезден статут от гледната точка на неизвестния в началото Уилям Брадли, на когото му се налагало да пренася мебели, да бъде шофьор или пък преоблечен като гигантско пиле да възхвалява с пълен глас ресторанта „El Pollo Loco”, навярно би имал основание да каже, че е успял.
А и не е малко да си съвременен актьор, смятан не само за „най-секси мъж на планетата”, но и за съпруг на „най-секси майката в Холивуд” и най-бляскавата звезда сред всички актриси – Анджелина Джоли.
Засега Брад Пит се е съсредоточил изцяло върху актьорската си професия и сериозните му ангажименти са толкова обещаващи, че едва ли ще е изненада за някого, ако много скоро го видим с „Оскар” в ръце. Например, за ролята му в дългоочаквания филм на Терънс Малик „Дървото на живота”, в който играе и Шон Пен - предпоследният носител на „Оскар”, който му отмъкна статуетката буквално под носа. Някои все още са убедени, че именно Брад Пит, а не Шон Пен заслужаваше да спечели „Оскар”-а за превъплъщението си в предишния филм на Дейвид Финчър „Странният случай с Бенджамин Бътън”.
Любопитно е и сравнението между Брад Пит и неговият връстник Джони Деп. И двамата са невероятни актьори – единият с две, а другият с три номинации за „Оскар” - на които със сигурност принадлежи бъдещето.
Важното е, че и двамата продължават със същия ентусиазъм да се превъплъщават в най-разнообразни персонажи. Като че ли напоследък Брад Пит е по-придирчив, избирайки по-внимателно ролите, в които се снима, докато на Джони Деп му е трудно да устоява на астрономическите хонорари, които му плащат, за да се снима в безкрайните продължения на „Карибски пирати”.
Странното е обаче, че Пит твърди следното: „Обичам киното, а не актьорството. Харесва ми да гледам филми, истории, които ми позволяват да бъда част от целия този процес. Но не мога да кажа, че толкова много ми харесва актьорската професия…”
Впрочем актьорите най-често са прекалено импулсивни хора, които рядко са щастливи. Историята на киното помни множество случаи със звезди, които са имали всичко, освен щастие. Като че ли на Брад Пит му е провървяло, защото изглежда щастлив с многолюдното си семейство и ослепителната си съпруга. „Аз живея този живот, към който винаги съм се стремил”, - постоянно повтаря и той, но защо ли нещо ни кара да не му вярваме.
Поне по отношение на връзката си с Анджелина Джоли едва ли е напълно искрен, защото пукнатините в брака ми стават все по-очевидни с времето. В началото на отиваща си година бяха съвсем близо до раздялата. После нещата поутихнаха, но не се знае какво предстои догодина. Но да не ги мислим, защото мегазвездите са се разбрали да разделят поравно богатството си от $330 млн. и грижите за децата. Двамата са биологични родители на три деца и на още три - осиновени. Анджелина Джоли и Брад Пит се запознаха по време на снимките на филма „Господин и Госпожа Смит”, излязъл точно преди пет години.

 Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации