Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ И БРАД ПИТ


07.08.2011  Текст:  Красимир Кастелов

Клеопатра

   

 

В Холивуд обикновено чувствата между звездите възникват по време на работа. Така се случва и с Анджелина Джоли и Брад Пит, които се срещат на снимачната площадка на филма – „Мистър и мисис Смит“ (2005). Те играят съпружеска двойка, изживяваща криза, заради опитите им да скрият един от друг, че са агенти на враждуващи шпионски централи. Но когато истината излиза наяве, започва най-страхотното изясняване на семейните отношения в стил Дивия Запад, на което е съдено да завърши със задължителния за подобни филми хепиенд. Анджелина и Брад репетират с удоволствие интимните сцени, а през свободното време се отдават на задушевни разговори на съкровени теми.
                      ПРЪСТЪТ НА СЪДБАТА
„В мое лице той намери човек, с когото можеше да си поговори от сърце за най-наболялото, - споделя Анджелина. – За нас тази дружба бе неочаквана, но, безусловно, много приятна“, - признава актрисата.
Ролята на мисис Смит е трябвало да играе Никол Кидман, но след нейния отказ Брад Пит също се замисля дали да не се оттегли. Остава, когато научава, че Анджелина Джоли ще му бъде партньорка. Явно съдбата е пожелала двамата да се срещнат.
По това време Пит все още е женен за Дженифър Анистън (звездата от сериала „Приятели“), а Анджелина е отскоро разведена с втория си съпруг Били Боб Торнтън (известен режисьор и актьор). Но след като още по време на снимките на филма плъзват слуховете за нещо повече от приятелство между нея и Брад, Анджелина категорично отрича, заявявайки: „В моя живот не може да има близка връзка с женен човек, защото собственият ми баща е измамил моята майка, което не мога да му простя и до днес. Не бих могла да се погледна в огледалото сутрин, ако и аз постъпя така. А и едва ли би ме привлякъл мъж, който изневерява и лъже своята съпруга“.
                                               ПОЯВАТА НА „БРАНДЖЕЛИНА“
Папараците така и не успяват да я уличат в лъжа с нито една компрометираща нейна снимка с Пит преди раздялата му с Анистън. Чак през април 2005 г. – почти месец след развода на Брад Пит - те ги фотографират заедно на плажа в Кения в компанията на 3-годишното камбоджанче, осиновено от Анджелина.
Впоследствие звездната двойка все по-често украсява страниците на таблоидите, които започват да я наричат Бранджелина (Brangelina), съвместявайки личните имена на двете звезди. През юли същата година Брад и Анджелина вече позират заедно за сп. „W”. Скоро след това пътуват до Етиопия, където Джоли става приемна майка на момиченце, което кръщават Захара. Според актрисата именно любовта към децата укрепва отношенията им с Пит. В началото на 2006 г. тя обявява, че е бременна от Брад Пит и на 27 май ражда момиченце, на което дават името Шайло Нувел (Shiloh Nouvel) Джоли-Пит. Първородната дъщеря на звездната двойка се появява на белия свят в най-обикновена болница в една от най-бедните африкански държави Намибия, съгласно желанието на Анджелина да привлече вниманието към това забравено от Бога място. За фотографиите на новороденото момиченце Джоли и Пит получават от списанията „People“ и „Hello!“ общо $10 млн., които пожертват за благотворителни цели.
На 5 март 2007 г. те осиновяват и едно тригодишно момченце от виетнамски приют. А на 12 юли 2008 г. им се раждат близнаци — момче (Нокс Леон) и момиче (Вивиан Маршелин). Този път правата за публикуване на първите снимки са откупени от американски таблоиди за $14 млн. Джоли и Пит прехвърлят $8,4 млн. в основаната от тях фондация за подпомагане на сираци от Ню Орлиънз, пострадал при наводнението, причинено от урагана „Катрина“. Още $1 млн. отиват за финансирането на организации, следящи за спазването на човешките права (Human Rights Watch) в Бирма и Зимбабве.
Най-привлекателното в тази необичайна звездна двойка е именно желанието й да отглежда деца – независимо дали свои собствени или осиновени. В днешно време това не се случва толкова често с хората, разполагащи с неограничени материални възможности. И макар че мнозина обвиняват Анджелина за разбиването на семейството на Пит и Анистън, добре е да се знае, че между тях не всичко е било наред.
                                               РАЗДЯЛАТА НА ДЖЕНИФЪР И БРАД
Причината за разпадането на петгодишния им брак не е в начина им на живот - достъпен за жълтата преса - а в съвършено противоположните възгледи на съпрузите по въпроса за децата. Брад Пит мечтае да бъде баща, докато Дженифър Анистън предпочита да гради кариера, отлагайки ражданията за по-далечното бъдеще.
При това положение е ясно защо, срещайки на снимачната площадка Анджелина, полагаща трогателни грижи за осиновеното си момченце, Брад решава, че това е жената, която може да стане майка на децата му. Назряващият конфликт в семейството на актьора приключва с откровен разговор по време на последната им обща ваканция с Дженифър. Двамата не само се споразумяват за предстоящия развод, но и си обещават да запазят приятелските си отношения. Колкото и да не е за вярване, все още никой не е нарушил своето обещание.
                                      АНДЖЕЛИНА И БРАД СЕ ГОТВЯТ ЗА СВАТБА
След 6-годишен съвместен живот Анджелина Джоли и Брад Пит са на път да скрепят с брак своите отношения. Дългоочакваната сватба на звездните родители на шест деца е насрочена за 23 септември. Церемонията ще се проведе в малък параклис, намиращ се в имението им Chateau Miraval в Южна Франция. Звездите, които доскоро твърдяха, че за тях главното са чувствата, а не брачните формалности, са готови да се обвържат и пред Бога, заради своите деца – родни и осиновени.
Слуховете за евентуално бракосъчетание се разпространяват от самото начало на връзката им. Но преди година изгубилите търпение таблоиди разпространиха измислицата на британския „News Of The World“ за нейния край. Анджелина и Брад реагираха мълниеносно и осъдиха изданието на Мърдок за уронване на моралното им достойнство, допринасяйки за печалния край на таблоида с над 100-годишна история (той бе спрян неотдавна, заради скандал с подслушвания във Великобритания).
В момента най-прочутата звездна двойка на света се намира на остров Малта, където Брад Пит участва в снимките на филма „Световна война Z“, а Анджелина си почива с шестте им деца в разкошна вила на самия бряг на Средиземно море...

  Източник: моята статия за Анджелина Джоли и Брад Пит във в. "ТВ Сага" от 4.08.2011 г.Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)