Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

УМА ТЪРМАН: ТАРАНТИНО ЩЕ СНИМА УЕСТЪРН


30.03.2011  Текст:  Kastel

Куентин Тарантино

   

Актрисата Ума Търман разкри, че следващият филм на Куентин Тарантино ще бъде уестърн и ще се казва „A Southern“, съобщи Digital Spy.
Снимките ще започнат още през тази година и ще бъдат основно в Италия и Испания.
Това потвърждава и разпространената по-рано информация, че Тарантино възнамерява да снима уестърн, но озаглавен „The Angel, The Bad and The Wise“. Заглавието, назовано от любимата му актриса, вече е споменавано и от самия него в едно от интервютата му след излизането на „Гадните копилета“.
Ума Търман на практика потвъждава слуха, че Тарантино разполага с готов сценарий за нов филм и се кани да пристъпи към неговото заснемане още тази година. Главните роли ще изпълняват Франко Неро, Кийт Карадайн (брат на покойния Девид Карадайн, който играе в „Убий Бил“), а също и Кристоф Валц, когото познаваме от предишния филм на Тарантино и още други известни актьори.
Подробности около сюжета на новата лента засега не са известни, но достатъчно е да кажем, че самият режисьор на няколко пъти заявява, че има намерение да преоткрие жанра уестърн.
Ума Търман оповести още, че именно заради този уестърн Тарантино отлага работата върху третата част на филма „Убий Бил“ (Kill Bill 3). Дилогията „Убий Бил“ излезе през 2003 - 2004 г. и донесе общо $333 млн. приходи. От 27 март в New Beverly Cinema в Лос Анджелис започна представянето на режисьорската версия на този филм, озаглавена „Kill Bill: The Whole Bloody Affair“, което ще продължи до 7 април.
Междувременно по американските екрани излиза най-новият филм с участието на Ума Търман - комедията "Церемония", която е режисьорски дебют на Макс Уинклър.
Източник: Digital Spy
 Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации