Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

ТЕРЪНС МАЛИК ЗАВЪРШИЛ СНИМКИТЕ НА НОВ ФИЛМ С БЕН АФЛЕК, ХАВИЕР БАРДЕМ И РЕЙЧЪЛ МАКАДАМС


27.05.2011  Текст:  Kastel

НОВИНИ

   

Само преди няколко дни американският филм „Дървото на живота“ бе удостоен със „Златна палма“ в Кан, а вече научаваме от „LA Times“, че неговият създател Терънс Малик е завършил снимките на следващата си, все още безименна творба.

Според източници, близки до режисьора, нейното работно заглавие е „Погребението“ (The Burial). В този филм участват Бен Афлек, Рейчъл Макадамс, Олга Куриленко, Хавиер Бардем, Джесика Частин, която изпълнява главната женска роля в „Дървото на живота“ и др.

Освен това Терънс Малик възнамерява да пусне и документален филм, озаглавен „Пътешествие във времето“ (който ще се разпространява в киносалоните IMAX). Той е своеобразно продължение на „Дървото на живота“ и съдържа много от кадрите на Вселената, неизползвани в наградения в Кан филм.

Независимо от края на снимките за новия игрален проект на режисьора, все още никой не може да каже кога ще го видим по екраните. Защото, както е известно, тепърва предстои етапът на монтажа, който при Малик обикновено е доста продължителен.

Любопитно е, че Брад Пит чете задкадровия текст в документалния филм, който предстои да излезе скоро. Чрез него Терънс Малик си е поставил мегаломанската задача да представи на екрана историята на Вселената – от нейното зараждане до разрушаването й. И за да бъде не само естетически, но и научно убедителен, той е използвал 20 консултанти.

                                                                                        

Филмът „Дървото на живота“ излиза на екран у нас от
3 юни.

 Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации