Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

ТЕРЪНС МАЛИК СНИМА ДВА НОВИ ФИЛМА С КРИСЧЪН БЕЙЛ


02.11.2011  Текст:  Kastel

НОВИНИ

   

Носителят на „Златна палма“ от последния кинофестивал в Кан Терънс Малик (Terrence Malick), който е известен с продължителната работа върху всеки от своите проекти (за 40 години е създал само 5 игрални филма!), напоследък изненадва с активизирането си.
Според американското сп. Variety той е обявил, че възнамерява да пусне през следващата година два нови филма.
Първият от тях се казва „Без закон“ (Lawless) и главната роля в него ще изпълнява Райън Гослинг (Ryan Gosling), когото напоследък гледахме в „Драйв: Живот на скорост“ (Drive) и в „Оглупели от любов“ (Crazy, Stupid, Love). Освен него Малик е ангажирал и Крисчън Бейл (Christian Bale), Руни Мара (Rooney Mara), Хейли Бенет (Haley Bennett) и Кейт Бланшет (Cate Blanchett).
Списъкът на актьорите, които възнамерява да използва във втория си проект „Knight of Cups“ е сходен с първия, макар че според уверенията на продуцентите Сара Грийн (Sarah Green) и Николас Гонда (Nicholas Gonda) двете истории не са свързани помежду си. Крисчън Бейл, който вече е играл под режисурата на Малик във филма му „Новият свят“ (The New World, 2005), този път ще изпълнява главната роля, а Кейт Бланшет отново ще се появи в епизодична, подкрепена от Изабел Лукас (Isabel Lucas).
Според уверенията на самия режисьор, снимките на тези два филма ще започнат още в началото на 2012 г.
Междувременно Малик е пред завършване на филм с работно заглавие „Погребението“ (The Burial) с участието на Бен Афлек (Ben Affleck), Рейчъл Макадамс (Rachel McAdams), Хавиер Бардем (Javier Bardem), Рейчъл Уайз (Rachel Weisz), Олга Куриленко и Джесика Честейн (Jessica Chastain). Но като се има предвид колко продължително монтира своите творби, не може да се каже кога точно ще видим тази на екрана.
Освен това Терънс Малик обяви, че ще пусне скоро документален филм, озаглавен „Пътешествие във времето“ (който ще се разпространява в киносалоните IMAX). Той е своеобразно продължение на „Дървото на живота“ и съдържа много от кадрите на Вселената, неизползвани в наградения със „Златна палма“ в Кан филм, както и задкадровия глас на Брад Пит.
Източник: Variety.com

 Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)