Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА В РИМ НА НОВИЯ ФИЛМ НА УДИ АЛЪН


14.04.2012  Текст:  Kastel

ПРЕМИЕРА

   

В италианската столица се състоя световната премиера на новия филм на Уди Алън, озаглавен „НА РИМ С ЛЮБОВ“ (To Rome With Love). На фотосесия във Вечния град знаменитият режисьор представи лично Пенелопе Крус, Роберто Бенини, Джеси Айзенбърг, Алек Болдуин и други актьори, участващи във филма.
76-годишният майстор на киното сподели пред медиите, че с новата си творба отдава почит на всички стари италиански филми, които са му повлияли като млад режисьор, но би му се искало повече италианци да могат да чуят гласа му в оригинал, а не в дублиран вариант.

„Беше невъзможно в годините, в които израствах, да не бъда повлиян от италианските филми, които идваха в Ню Йорк“, заяви режисьорът на пресконференция.

„На Рим с любов“ е изграден от четири епизода на приключения и злополуки. Първият е посветен на известен архитект (акт. Алек Болдуин), който е в Рим на ваканция и докато си спомня за младежките си години, прекарани там, среща Джак (акт. Джеси Айзенбърг).
Във втория самият Уди Алън играе пенсиониран режисьор, който посещава Вечния град, където прави опит да подкрепи кариерата на мъж, пеещ професионално опера, но само когато е под душа. В третия епизод Роберто Бенини се превъплъщава в мъж, който се събужда една сутрин и открива, че изведнъж и необяснимо как е станал известен и е преследван от папараци. А в последния епизод Пенелопе Крус, която играе жена на повикване от висока класа, случайно се озовава в погрешна хотелска стая и това става причина за серия комични сцени с участието на няколко двойки.
Както е известно, Уди Алън напоследък направи няколко филма в Европа - Лондон, Барселона и Париж. Френската авантюра „Полунощ в Париж“ му донесе поредния „Оскар“ за оригинален сценарий.
Новият филм на Уди Алън излиза у нас през т.г.
Източник: chicagotribune.comКоментари (0)


      

Други 

Подобни публикации

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)