Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

ШОН ПЕН Е СИН НА БРАД ПИТ В НОВИЯ ФИЛМ НА ТЕРЪНС МАЛИК


26.12.2010  Текст:  Kastel

Дървото на живота

   

Известният американски режисьор Терънс Малик е завършил окончателно новия си филм „Дървото на живота”, чиято премиера бе очаквана още през тази година.

Действието в тази психологическа драма се развива в средата на 50-те години на миналия век в американския Среден Запад. Един фермер (ролята изпълнява Брад Пит) заедно със съпругата си (актрисата Джесика Частейн) възпитават трима сина. В ролята на единия от тях се превъплъщава носителят на два „Оскар”-а Шон Пен. Странното в ситуацията е, че „бащата” (Брад Пит) е на 46 години , а „синът” (Шон Пен) - на 50. Какви са взаимоотношенията между тези толкова необикновени „баща” и „деца” ще разберем през май 2011-а, когато „Дървото на живота” излезе по екраните.

Преди седмица се появи трейлърът на филма, който вдъхва надежда, че режисьорът на „Тънка червена линия” отново не се е посрамил.
От излизането на първия игрален филм на Терънс Малик „Опасни земи” (Badlands) са изминали цели 37 години, през които режисьорът-перфекционист е заснел едва 7 филма.
Според някои новият му филм „Дървото на живота”, който е определян едновременно като драма и фентъзи, много напомня на „Странния случай с Бенджамин Бътън“, в който също игра Брад Пит. Сега отново ще видим популярния актьор, навършил на 18 декември 47 години, но в партньорство с Шон Пен, който преди две години го изпревари в надпреварата за наградата „Оскар”.

 Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации