Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

ОДРИ ТОТУ: „ПРЕДПОЧИТАМ СВОБОДАТА ПРЕД СЛАВАТА“


08.08.2011  Текст:  Kastel

Одри Тоту

   

Знаменитата френска актриса, която утре навършва 35 години, обяви, че възнамерява да сложи край на своята артистична кариера.

Актрисата, чието име нашумя след ролята й в прекрасния филм на Жан-Пиер Жьоне „Невероятната съдба на Амели Пулен“, направи това в интервю за в. „Daily Telegraph“.
„Не съм прекалено много привързана към кариерата си. Имам няколко резервни варианта: да се занимавам с мореплаване; да рисувам или да науча още много други неща, за които времето все не ми стига - заявява тя. - Именно затова в скоро време ще приключа с ролите си в киното“.

Одри Тоту, която като че ли всички помним само като очарователната Амели от филма на Жьоне, след тази си роля получава много примамливи предложения. Но не успява да се възползва от тях - нито един от филмите, в които се снима след 2001 година, дори не се доближава до успеха на „Невероятната съдба на Амели Пулен“.
Изключение е може би холивудската екранизация на романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо“, в която партнира на Том Ханкс, на когото всъщност зрителите отдават своите симпатии. Както е известно, този филм бе разгромен от критиката и повечето от упреците за бледата актьорска игра в него отнесе именно Одри Тоту.

Може би затова не обича да си спомня за опита си в холивудското кино, което дава най-много слава и власт.  „А на мен слава не ми е нужна - предпочитам свободата. Ясно ми е, че вероятно никой няма да ме разбере, но не съм готова да се превърна в някоя, каквато на практика не съм“, казва още Одри Тоту в интервюто за „Дейли телеграф“.
 Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации