Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

МАЙКЪЛ ФАСБЕНДЪР ИГРАЕ ПЛАЧЕЩ АНДРОИД В "ПРОМЕТЕЙ"


19.04.2012  Текст:  Kastel

кино

   

Остава малко повече от месец до премиерата на новия филм на Ридли Скот „Прометей“. Тя е на 1 юни у нас едновременно с Англия, Ирландия, Швеция, Норвегия и други европейски страни. Това е един от най-очакваните филми през тази година.
Сюжетът му е фокусиран върху рисковано космическо пътешествие на група учени към дълбините на Вселената, което подлага на изпитание техните физически и умствени възможности, предлагайки им шанс да намерят отговорите на най-важните въпроси, вълнуващи човечеството и да разкрият тайната на живота. Но срещата им с нашите предци се оказва катастрофална и Земята е изправена пред гибел.

Първоначално филмът трябваше да бъде нещо като предистория (prequel) към прочутия „Пришълец“, създаден също от Ридли Скот още през 1979 г., но впоследствие е решено „Прометей“ да бъде напълно самостоятелно произведение.

Освен с очакването да се уверим за пореден път в за пореден път в изключителното режисьорско майсторство на Ридли Скот, този филм е привлекателен и с възможността да видим играта на Майкъл Фасбендър - един от най-горещите актьори в Холивуд напоследък, както и тази на носителката на „Оскар” Чарлийз Терон.

В „Прометей“ Майкъл Фасбендър идпълнява ролята на андроид, който може не само да работи, но и да чувства (дори да плаче!), да мисли и да играе чудесно ... шах.
Вижте новия трейлър за филма на Ридли Скот, демонстриращ част от способностите на андроида Дейвид в изпълнението на Фасбендър. Той е заснет като реклама за най-ново поколение андроиди, произведени от компанията Weyland corp. (корпорацията на злото от вселената на пришълците).Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации

  

ФИЛМИ НА ФОКУС

 

Брошура

Запишете се за нашия ежемесечен Newsletter!

Разпространи съдържание