Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

МАЙКЪЛ ФАСБЕНДЪР ИГРАЕ ПЛАЧЕЩ АНДРОИД В "ПРОМЕТЕЙ"


19.04.2012  Текст:  Kastel

НОВИНИ

   

Остава малко повече от месец до премиерата на новия филм на Ридли Скот „Прометей“. Тя е на 1 юни у нас едновременно с Англия, Ирландия, Швеция, Норвегия и други европейски страни. Това е един от най-очакваните филми през тази година.
Сюжетът му е фокусиран върху рисковано космическо пътешествие на група учени към дълбините на Вселената, което подлага на изпитание техните физически и умствени възможности, предлагайки им шанс да намерят отговорите на най-важните въпроси, вълнуващи човечеството и да разкрият тайната на живота. Но срещата им с нашите предци се оказва катастрофална и Земята е изправена пред гибел.

Първоначално филмът трябваше да бъде нещо като предистория (prequel) към прочутия „Пришълец“, създаден също от Ридли Скот още през 1979 г., но впоследствие е решено „Прометей“ да бъде напълно самостоятелно произведение.

Освен с очакването да се уверим за пореден път в за пореден път в изключителното режисьорско майсторство на Ридли Скот, този филм е привлекателен и с възможността да видим играта на Майкъл Фасбендър - един от най-горещите актьори в Холивуд напоследък, както и тази на носителката на „Оскар” Чарлийз Терон.

В „Прометей“ Майкъл Фасбендър идпълнява ролята на андроид, който може не само да работи, но и да чувства (дори да плаче!), да мисли и да играе чудесно ... шах.
Вижте новия трейлър за филма на Ридли Скот, демонстриращ част от способностите на андроида Дейвид в изпълнението на Фасбендър. Той е заснет като реклама за най-ново поколение андроиди, произведени от компанията Weyland corp. (корпорацията на злото от вселената на пришълците).Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)