Регистрация | Забравена паролаИзход
Моля въведете вашите потребителско име и парола.


ФИЛМИ/Love and Other Drugs

   

Love and Other Drugs
Любовта е опиат

Twentieth Century Fox/Александра филмс

САЩ, 2010, 112 мин.

реж.: Едуард Зуик

В ролите: Ан Хатауей, Джейк Гиленхал, Джош Гад, Оливър Плат, Ханк Азария, Джейми Александър, Катрин Уиник

Жанр: романтична комедия, мелодрама

Официален сайт:
http://www.loveandotherdrugsthemovie.com/

Премиера на: 07.01.2010

Анотация

Да пробиеш в света на търговията с лекарства, в който конкуренцията е безмилостна, е практически невъзможно. Но ако си млад, находчив и разполагаш с чудодейно средство за решаване на мъжките сексуални проблеми, всичко може да се случи...

Главната героиня от филма  "Любовта е опиат" се казва Маги (Ан Хатауей) и е привлекателна и свободомислеща жена, която не дава на никого и нищо да я ограничава. Тя среща Джейми (Джейк Гиленхал), чийто естествен чар го прави привлекателен не само за жените. Той му помага и да се оправя в безскрупулния свят на фармацевтичните продажби. Но връзката му с Маги  изненадващо постепенно прераства в нещо, което много прилича на истинска любов.

Режисьор на филма е Едуард Зуик ("Величие", "Легенди за страстта", „Последният самурай”, „Кървав диамант” и др.), спечелил е "Оскар" като продуцент на филма "Влюбеният Шекспир" (1998). Новият му режисьорски проект е създаден въз основа на мемоарите на Джейми Рейди „Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman”.

Изпълнителите на главните роли Джейк Гиленхал и Ан Хатауей вече имат по една номинация за "Оскар" за своите роли - съответно в "Планината Броукбек" (2005) и "Рейчъл се омъжи" (2008).
 


     

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)