Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

КОПОЛА ИЗПОЛЗВА 3D В НОВИЯ СИ ФИЛМ


09.01.2011  Текст:  Kastel

Френсис Форд Копола

   

Поредното потвърждение за манията по 3D-формата в киното е новината, че Френсис Форд Копола е завършил снимките на новия си филм „Twixt Now and Sunrise“ (Между сега и изгрева), в който е използвал триизмерната технология.
В интерес на истината, Копола прибягва до триизмерното изображение не защото това е модно днес, а само в една-единствена сцена, за да подсили нейния драматичен ефект. Създателят на „Кръстникът“ и „Апокалипсис сега“ неведнъж е подчертавал, че малко се интересува от филми, чието гледане изисква допълнително оборудоване – дори и това да са само специални очила.
Съдържанието на новия филм на Копола, в който участват Вал Килмър, Ел Фанинг и Брус Дърн, засега се пази в пълна тайна. Известно е само, че идеята му дошла по време на алкохолен кошмар в Турция и че ще става въпрос за автор на романи на ужаса в изпълнението на Вал Килмър.
Предишните два филма на знаменития режисьор - „Младост без младост“ и „Тетро“ нямаха особен успех. Интересно ще е да се разбере, дали завръщането на Копола към криминалния жанр ще му помогне да излезе отново на водеща позиция в световното кино.

 Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)