Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

ИЗЛЕЗЕ НОВ ТРЕЙЛЪР ЗА БИОГРАФИЧНИЯ ФИЛМ, ПОСВЕТЕН НА ВЛАДИМИР ВИСОЦКИ


27.07.2011  Текст:  Kastel

игрален филм за Владимир Висоцки

   

На 25 юли се навършиха 31 години от смъртта на легендарния руски поет, музикант и актьор Владимир Висоцки. Внезапната смърт на човека, превърнал се в легенда още приживе, дълбоко разтърси навремето не само неговите сънародници, но и милиони негови почитатели по целия свят, включително и у нас.
Тези дни излезе втори трейлър на дългоочаквания игрален филм за барда, чиято премиера първоначално бе насрочена за 25 юли, но впоследствие отложена за 1 декември т.г.  Първият трейлър може да видите тук.
В основата на киноразказа е сценарият, написан от сина на Висоцки – Никита. А името на режисьора бе променяно многократно през последните три години, откакто се заговори за този проект. Най-накрая продуцентите се спряха на Пьотр Буслов, който още като студент в трети курс на ВГИК направи небезизвестния филм „Бумер“. Филмът му за Владимир Висоцки се казва: „Висоцки. Благодаря, че си жив“ (Высоцкий. Спасибо, что живой).
И в новия трейлър за предстоящия филм се запазва интригата относно изпълнителя на главната роля. Независимо че този път Висоцки се появява в няколко кадъра, все пак остава загадка – кой е актьорът, който се е превъплътил в неговия образ. Във филма участват още Оксана Акиншина, Андрей Смоляков, Андрей Панин, Иван Ургант, Владимир Илин, Алла Покровская, Владимир Меншов и др.
Източник: timeout.ruКоментари (0)


      

Други 

Подобни публикации

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)