Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

ИЗЛЕЗЕ НОВ ТРЕЙЛЪР НА "НИМФОМАНКАТА" САМО ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ


23.11.2013  Текст:  Kastel

Нимфоманката

   

Най-после в интернет пространството се появи трейлър, отговарящ напълно на очакванията за новия филм на Ларс фон Триер "Нимфоманката" (вижте го тук). Както е известно, знаменитият датски кинорежисьор бе обявил още преди две години, че ще снима порно. Впоследствие се оказа, че всъщност създателят на "Идиотите", възнамерява да направи две киноверсии: еротична и порно. В крайна сметка той реализира само еротичната, в която главната роля е поверил на Шарлот Генсбур, участвала в последните му два филма: "Антихрист" и "Меланхолия".  
Световната премиера на "Нимфоманката", който е може би най-очакваният филм през тази година, ще се състои на 25 декември в Копенхаген. Сюжетът му  е прост и същевременно сложен, според мнението на кинокритици. В едно студено зимно утро Селигман – застаряващ самотен ерген (Стелан Скарсгард), открива на улицата Джо (Шарлот Генсбур) – пребита и почти в безсъзнание. Той я спасява и узнава тайните от миналото й на нимфоманка, според нейното собствено самоопределение.
Филмът е фрагментарен, наситен с откровени еротични сцени, разказ за живота на една жена от малка до нейната зрялост и за желанията, на които тя се отдава напълно. Ролите се изпълняват от цяла плеяда световноизвестни актриси и актьори като Шарлот Генсбур, Стелан Скарсгард, Ума Търман, Уилям Дефо, Шая Лебоф, Джейми Бел, Кони Нилсен, Крисчън Слейтър, Стейси Мартин, Софи Кенеди Кларк, Миа Гот, Николас Бро, Джаспър Кристенсен и Удо Кир.
Въпреки огромното си желание, Ларс фон Триер не успя да завърши филма си навреме и пропусна възможността да го представи на фестивала в Кан, но компенсира това с агресивна реклама в YouTube, където бяха качени пет тийзъра, гледани от милиони зрители. Последната „серия“ от тях предизвика критики от страна на администраторите заради разюзданите секс епизоди с младата Стейси Мартин и прегледът беше блокиран, докато не бе включен филтър "18+". Новоизлезлият трейлър също е предназначен само за пълнолетни!

Nymphomaniac Official Trailer from Zentropa on Vimeo.Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)