Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

ФИЛМ С КАТРИН ДЕНЬОВ И ДЪЩЕРЯ Й КИАРА МАСТРОЯНИ ЩЕ ЗАКРИЕ 64-ия КИНОФЕСТИВАЛ В КАН


30.04.2011  Текст:  Kastel

64 кинофестивал в Кан

   

Предстоящият 64-и международен кинофестивал в Кан, който се открива на 11 май с премиера на новия филм на Уди Алън „Полунощ в Париж“, ще бъде закрит на 22 май с прожекция на музикалния филм „Влюбените“ (Les Bien-aimes) на френския режисьор Кристоф Оноре. В него участват Катрин Деньов и нейната дъщеря от Марчело Мастрояни - Киара Мастрояни, прочутият режисьор Милош Форман, Луи Гарел, Людивин Сание и др.
Според информация в сайта Variety, „Влюбените“ е романтична музикална драма, чието действие се развива в Прага през 60-те години на миналия век, през 80-те - в Лондон, на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк и в съвременен Париж.
Кристоф Оноре е сред най-известните имена от поколението френски кинорежисьори, родени в началото на 70-те години. През 2007 година той участва в основния конкурс на фестивала в Кан с филма си „Песните на любовта“ (Les chansons d'amour) също с Киара Мастрояни, Луи Гарел и Людовин Сание в главните роли. За премиерата на новия му филм в Кан ще пристигнат всички участващи звезди – начело с Катрин Деньов и нейната дъщеря. Филмът ще бъде прожектиран веднага след връчването на фестивалните награди.

 Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)