Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

ДЖОНИ ДЕП НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИГРАЕ ПАНЧО ВИЛЯ В НОВИЯ ФИЛМ НА КУСТУРИЦА


23.02.2011  Текст:  Kastel

Гаел Гарсия Бернал

   

Заради претоварения си график Джони Деп бе принуден да се откаже от удоволствието да работи повторно под режисурата на Емир Кустурица (първият път бе във филма „Аризонска мечта“).
Звездата обяви официално, че напуска проекта „Седемте приятели на Панчо Виля и жената с шест пръста” (Seven Friends of Pancho Villa and the Woman With Six Fingers). Джони Деп трябваше да играе ролята на Панчо Виля. Сега създателят на „Ъндърграунд“ е принуден да избере друг актьор и това най-вероятно ще бъде Бенисио Дел Торо или Гаел Гарсия Бернал.
Деп пожелал успех на своя стар приятел, извинявайки се, че прекалената ангажираност не му позволява да намери време, за да се снима в новия му филм.
Тези дни Кустурица планира да се срещне в Куба с Дел Торо и Бернал, където ще направи своя избор на новия Панчо Виля. Любопитно е, че и двамата претенденти за ролята преди това са се превъплъщавали в Че Гевара – друг световно известен латиноамериканскои бунтар и революционер.

В основата на бъдещия филм е книгата на Джеймс Карлос Блейк, посветена на националния герой на Мексико Панчо Виля, спечелил си славата на истински Робин Худ и водач на селско движение по време на Мексиканската революция от 1910-1917 г.
За главната женска роля вече е ангажирана Салма Хайек.
Източник: Slashfilm.com
 Коментари (0)


      

Други 

Подобни публикации

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)