Регистрация | Забравена паролаИзход
Моля въведете вашите потребителско име и парола.


ФИЛМИ/50/50

   

50/50
50/50

IWC Productions, Mandate Pictures, Point Gray

САЩ, 2011, 100 мин.

реж.: Джонатан Ливайн

В ролите: Джоузеф Гордън-Левит, Сет Роугън, Анжелика Хюстън,

Жанр: комедия, драма

Официален сайт:
http://www.50-50themovie.com/

Премиера на: 08.01.2012

Анотация

Оригинален филм, който те кара да се усмихнеш при мисълта, колко непредсказуем може да бъде животът. Чудесна история за приятелството, любовта и изживяването на хубавите мигове, в която главните роли изпълняват прекрасно Джоузеф Гордън-Левит и Сет Роугън. 

Главният герой е 27-годишен, има прекрасен живот, талантлива и сексапилна приятелка и страхотна работа в радио. Но изведнъж открива, че страда от рядка форма на рак, от която шансовете да оцелее са 50/50.

Преди този филм може да сте си мислили, че има неща, като рака например, с които не можем да се шегуваме. Но филмът на Джонатан Ливайн доказва, че това не е така. Не трябва да има теми табу. Защото ако си престанал да гледаш на живота с чувство за хумор, значи, че вече си мъртъв отвътре - дори и без да си болен от рак...

Награди и номинации:
2011 - Награда на публиката от кинофестивала в Аспен (САЩ)
2012 - 2 номинации за "Златен глобус" - за най-добър мюзикъл/комедия и за най-добър актьор (Джоузеф Гордън-Левит) в мюзикъл или комедия
2012 - 3 номинации за наградата "Независим дух" - за най-добър филм, най-добър сценарий и най-добра поддържаща роля (Анжелика Хюстън)
 


      

Други 

Подобни публикации

 

    
    КИНОТО НА ПРЕХОДА – ВЧЕРА И ДНЕС
    (видео подкаст)