Регистрация | Забравена парола
Моля въведете вашите потребителско име и парола.

„СТЪПКИ В ПЯСЪКА“ СЕ ПРЕДСТАВИ НАЙ-СЛАБО ОТ ТРИТЕ ПРЕМИЕРНИ ЗАГЛАВИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА


02.02.2011  Текст:  Kastel

СТАТИИ

   

Трите премиерни заглавия през изминалия уикенд се представиха според очакванията.
За съжаление, българския филм „Стъпки в пясъка“ бе посетен най-слабо – eдва от 3959 зрители, а за неговите американски съперници „Бурлеска“ и „Механикът“ през уикенда са били продадени съответно 4 307 и 14 195 билета.
Едва ли някай се е съмнявал, че именно екшънът „Механикът“ ще бъде фаворитът тази седмица, но е жалко че толкова драстична е преднината му пред българското премиерно заглавие, което заслужава много повече.
Изненадващо слабо е представянето на мюзикъла „Бурлеска“, в който участват куп звезди начело с Шер и Кристина Агилера. Независимо от предоставените му двойно повече екрани (23), отколкото на „Стъпки в пясъка“, той е бил гледан през уикенда едва от 4307 души.

Ако разпространителите намалят малко броя на предоставените му екрани, нашият филм може и да го изпревари по посещаемост.
Макар и да не бе толкова толериран от разпространителите, „Механикът“ отвя конкурентите си дори и с предоставените му 15 екрана. Едва ли би било изненада, ако и след втория си уикенд филмът с Джейсън Стейтъм продължи да оглавява родната боксофис класация.
 Коментари (2)


     

  

ФИЛМИ НА ФОКУС

 

Брошура

Запишете се за нашия ежемесечен Newsletter!

Разпространи съдържание